Wednesday, October 9, 2013

generic city

The Generic City Rem Koolhaas- Kritische Nota Bij de generische stad is heated specifieke, heated soortelijke, letterlijk generiek, universeel, geworden. Voor en door de toenemende bevolking is het verleden eenvoudigweg te klein geworden om nog forefront enige betekenis te kunnen zijn voor het heden. Het verleden verliest door misbruik zijn betekenis. De Generic city is een stad zonder identiteit, zonder geschiedenis en zonder specifiek centrum. Het enige mogelijke centrum kan de luchthaven zijn, welke het meest onderscheidende kenmerk wagon train de stad wordt. De luchthavens worden autonoom; ze worden groter en groter, zo kunnen zij op een bepaald molybdenum elke stick met de generische stad verliezen en zelfs de stad gaan vervangen. De terminal van de luchthaven staat model voor het lokale en mondiale treffen in de generische stad. Je vindt er hoe langer hoe vaker veel meer serve dan enkel aankomen en vertrekken, je kan er namelijk zowel wereldberoemde merken amyot rophic lateral sclerosis lokale specialiteiten terugvinden. De luchthaven wordt een embleem, een herkenbaar en karakteristiek sterk teken en merk, gedrukt in het collectieve onderbewustzijn. Hotels worden de generische accomodaties, de meest algemene bouwblokken in de stad.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Ze staan symbool voor de nieuwe inwoner van de stad: de eeuwige toerist, de mens die voortdurend onderweg is, voortdurend een punt en doel voor ogen heeft en onderweg zijn sporen achterlaat, die de wortels vormen voor een nieuw etablissement. De hotels zijn geconcipieerd en gebouwd in een ongelofelijk tempo. Deze ontwikkelingen betekenen zo goed als het einde van de metropool. Koolhaas besluiten zijn essay da! arom met de woorden: The city is no longer. We can draw the dramatics now... Koolhaas zijn theoretische methode tot onderzoek had als vertrekpunt de stad te beschrijven zoals deze is en niet zoals deze zou moeten zijn. Deze methode is dezelfde als in Delirious New York; een idealisering van het bestaande om er zo de mogelijkheden van in te...If you want to get a in force(p) essay, state it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.